Bella a fost prezenta la evenimentul Alimente si bauturi din Bulgaria insorita III

Bella a fost prezenta pe data de 15 mai 2014 la evenimentul "Alimente si bauturi din Bulgaria insorita III", ce a avut loc in Sky Center, Paulesti, judetul Prahova.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comert si Industrie Bulgaro – Romana (CCIBR), in parteneriat cu Ambasada Republicii Bulgaria din Romania, Serviciul Economic si Comercial si Camera de Comert si Industrie Prahova (CCI Prahova).

Mai mult de 40 de companii din Bulgaria au participat la acest eveniment. Printre participanti s-au numarat companii din Bulgaria si Romania, producatori, distribuitori, importatori si exportatori de produse alimentare si de vin, precum si proprietari de hoteluri si restaurante.

La standul Bella, participantii au putut degusta placintele Bella sarate si dulci, produsele de patiserie destinate domeniului HORECA, precum si cascavalul si telemeaua Cobilita Lactate. De asemenea, la stand au fost expuse si pastele Pasta di Livelli, lansate recent in portofoliul Unibel Nord.

Conform studiilor de piata Nielsen, brandul BELLA detine o pozitie de lider de piata pe categoria de patiserie congelata, incluzand foi de placinta, aluat foitaj si placinte. Portofoliul de produse este prezent in toate retelele de distributie de tip Modern Trade si Traditional Trade. Compania detine propria retea de distributie, dar si parteneri de distributie la nivel national pe zona de retail.